top of page

Over ons 

El Bethel Ministries reist onder de leiding van Pastor Fenelon & Coraline Walter. Pastor Fenelon Walter is getrouwd met Pastor Coraline Walter-Engelhardt. Pastor Fenelon is de voorganger en oprichter van  Stichting2fortogether. Hij is ook bekend als de kapper van Zuid “Charlie” Pastor Fenelon identificeert zich keer op keer met Zacheüs en predikt met het geschreeuw naar Jezus. En dat we altijd op Jezus zal en kunnen vertrouwen en bouwen. En dat de principes in God woord ja en amen zijn ook voor ons dagelijks leven. Zo dus onderzoeken, bestuderen en toepassen. Coraline is een vrouw met groot liefde voor het Woord van God. Haar grote passie is het liturgisch dans, waar je de Here aanbid met geest, hart en ziel. Naast haar bediening als Pastor is Coraline verantwoordelijk voor de financiën van EL Bethel Ministries.

WhatsApp Image 2023-04-02 at 15.15.22.jpeg

Het bestuur

Het bestuur van EL Bethel Ministries is geheel onbezoldigd. Bij het notariskantoor Vermeul staat geregistreerd als voorzitter : mevr. C.A. Walter-Engelhardt. Mevr. Walter-Engelhardt is de voorzitter en mede voorganger van EL Bethel Ministries. Samen met haar man draagt ze het zorg van alle organisatorische factoren rondom EL Bethel Ministries en bewaakt alle gang van zaken zowel fysiek als geestelijk. Mevr. R.F. Rosa fungeert als secretaris van EL Bethel Ministries en steunt de voorzitter en voorgangers van EL Bethel Ministries met al de overkoepelende taken.
De rol van penningmeester is in handen van dhr. S.C.N Sambre die de financiële toezicht van  EL Bethel Ministries in de gaten houdt.

Coraline_edited.jpg
Voorzitter
Coraline
Walter Engelhard
WhatsApp Image 2021-09-26 at 12.15.36.jpeg
Secretaris
Rudlin 
Rosa
Shaylon sambre.jpeg
Penningmeester
Shaylon
Sambre

Op dit moment maakt EL Bethel Ministries geen gebruik van medewerkers in loondienst dit geld ook voor het bestuur. Alle werkzaamheden gebeuren op vrijwillige basis. EL Bethel Ministries is zeer dankbaar voor deze vrijwillige diensten.

bottom of page