top of page
IMG_1492.jpg

Over

Geweldig dat je ons hebt ontdekt.  
Wij zijn een klein gemeenschap met een grootte passie.  Een gemeente waaruit het passie gaat voor de mens en gebed.  En vanuit een gebedshart komt je altijd de volle lofprijs en aanbidding tegen. Met het woord Gods en onder de leiding van zijn Geest gaan we samen op  met  Mattheus 28:19-20 “Ga er daarom op uit om alle volken tot mijn leerlingen te maken. Doop hen in de naam van de Vader en van de Zoon en van de Heilige Geest. Leer hen altijd te doen wat Ik u heb gezegd. En vergeet dit niet: Ik ben altijd bij u, tot het einde van de tijd.

EL Bethel Ministries

EL Bethel Ministries, biedt leden - en bezoekers - een kans om getuigenis te mogen zijn van iets groots. Om te groeien in hun liefde voor God en voor elkaar binnen onze prachtige gemeenschap en samenleving. El Bethel Ministries is een jonge christelijke organisatie die in 2016 is opgericht met twee takken het geestelijk en het praktische. Wat betreft het geestelijk bedoelen we het voeden van de geest met het Woord God en het leven in het Geest zoals het woord van ons verwacht. En met het praktische gaan we uit van ons Stichting2fortogether in de voorziening van de minderbedeelden in de maatschappij. We schenken aandacht aan hen die in geestelijke nood verkeren en proberen ook op natuurlijk basis een helpende hand te geven. Vooral aan mannen die werkzoekende zijn om hun gezinnen te onderhouden. Zo zijn we ook als toegevoegde waarde voor de samenleving. 

Visie El Bethel Ministries 

El Bethel Ministries heeft als visie de naam van Jezus Christus te verheffen boven alle naam als onze Heer en Meester, Koning en Verlosser. Zoals ook om een stabiele geestelijke pilaar van elke schaap te vormen die God hen heeft toevertrouwd. Om Gods Liefde en Genade centraal te maken in eenieder van ons leven door de intieme gebed momenten die we met Gods doornemen. Gebed momenten die een belangrijke plaats neemt in ons leven en in de gemeente. Door gebed ontwikkeling creëren we een huis vol liefde en geborgenheid in Christus.  El Bethel Ministries streef naar het bevorderen van welzijn en welbevinden van de mens zowel geestelijk als fysiek.

Wie zijn wij

El Bethel Ministries reist onder de leiding van Pastor Fenelon & Coraline Walter. Pastor Fenelon Walter is getrouwd met Pastora Coraline Walter-Engelhardt. Pastor Fenelon is de voorganger en oprichter van  Stichting2fortogether. Hij is ook bekend als de kapper van Zuid “Charlie” Pastor Fenelon identificeert zich keer op keer met Zacheüs en predikt met het geschreeuw naar Jezus. En dat we altijd op Jezus zal en kunnen vertrouwen en bouwen. En dat de principes in God woord ja en amen zijn ook voor ons dagelijks leven. Zo dus onderzoeken, bestuderen en Toepassen. Coraline is een vrouw met groot liefde voor het Woord van God. Haar grote passie is het liturgisch dans, waar je de Here aanbid met geest, hart en ziel. Naast haar bediening als Pastor is Coraline verantwoordelijk voor de financiën van EL Bethel Ministries.

Het Bestuur

Coraline_edited.jpg

Voorzitter

Coraline Walter Engelhard

WhatsApp Image 2021-09-26 at 12.15.36.jpeg

Secretaris

Rudlin Rosa

Shaylon sambre.jpeg

Penningmeester

Shaylon Sambre

Het bestuur van EL Bethel Ministries is geheel onbezoldigd. Bij het notariskantoor Vermeul staat geregistreerd als voorzitter : mevr. C.A. Walter-Engelhardt.  
Mevr. Walter-Engelhardt is de voorzitter en mede voorganger van EL Bethel Ministries. Samen met haar man draagt ze het zorg van alle organisatorische factoren rondom EL Bethel Ministries en bewaakt alle gang van zaken zowel fysiek als geestelijk.
Mevr. R.F. Rosa fungeert als secretaris van EL Bethel Ministries en steunt de voorzitter en voorgangers van EL Bethel Ministries met al de overkoepelende taken.
De rol van penningmeester is in handen van dhr. S.C.N Sambre die de financiële toezicht van  EL Bethel Ministries in de gaten houdt.

Op dit moment maakt EL Bethel Ministries geen gebruik van medewerkers in loondienst dit geld ook voor het bestuur. Alle werkzaamheden gebeuren op vrijwillige basis. EL Bethel Ministries is zeer dankbaar voor deze vrijwillige diensten.

bottom of page